Vesijetit ja vuokraveneet

Aquaflyte Sport 850 Rib vene

Vuokraa todella vakaa ja hauska 8,5 metrinen RIB vene, jolla vietät upeaa ja vauhdikasta veneilyä isomallakin porukalla. Tällä RIB veneellä vietät takuulla upean päivän merellä ja 30 solmun matkavauhdin ansiota ehdit käymään vaikka useammmassa upeassa saaristomeren kohteessa. Veneessä on modernit sähköiset hallintalaitteet ja laadukas navigaattori joten veneen hallinta on helppoa ja turvallista. Bluetooth soittimen avulla saat lempimusasi mukaan merelle. Vauhtia antaa hiljainen mutta voimakas Mercury Verado 275hv.

Varaukset tehdään skipperin kautta.
Pääset varaamaan painamalla alla olevasta skipperin logosta!

Sea-Doo GTI 130 2021 – kahdelle henkilölle

Uusin Sea-Doo GTI -runko mullistaa tavan, jolla nautit vesijetistä. Hienot ominaisuudet tekevät vesillä vietetyistä ajasta ainutlaatuista.

Helppokäyttöisen jetin runko ja matalampi painopiste saavat aikaan vakauden ja varmuuden niin vauhdissa kuin pysähdyksissäkin, mutta vesijetti on silti kevyt ja herkästi reagoiva hauska tehopakkaus. Kestävän toisen sukupolven materiaalin ansiosta vesijetti on kevyt, suorituskykyinen ja taloudellinen.

Rotax 1630 ACE – 130 hv, säilytystilat yhteensä 160,8 litraa, myös vesitiivis lokero.

Asiakas maksaa itse käyttämänsä polttoaineen. Käytettävä ainoastaan E98 polttoainetta. Jetit luovutetaan polttoainetankit täynnä ja palautetaan myös polttoainetankit täynnä varauksen päättymiseen mennessä. Paluutankkaus tapahtuu Naantalin Marinan Seapoint tankkausasemalla.

Vahinkotapauksissa vuokraajan omavastuu on 1500 euroa.

Hinnasto - joka päivä sataman aukioloajojen mukaan!

100 euroa / tunti
150 euroa / 2 tuntia
200 euroa / 3 tuntia
300 euroa / 6 tuntia
350 euroa / 12 tuntia

Varaukset soittamalla tai sähköpostilla:
Email: satamavouti@nvvs.fi
Puh. +358 45 605 7455

Sea-Doo Spark 90

Sea-Doo Spark

Markkinoiden edullisin, kompaktein, bensapihein ja kevein vesijettiin.  Hauskaa ajaa, kätevä vesiurheilussa. Ensiluokkainen SPARK on suunniteltu tarjoamaan sinulle kesän parhaat kokemukset vesillä.

Avaintiedot

Moottori: Rotax 900 ACE tai Rotax 900 HO ACE
Polttoainesäiliön tilavuus: 30 l
Henkilömäärä: 2 (Rotax 900 ACE- ja Rotax 900 HO ACE -moottorit)
tai 3 (vain Rotax ACE HO -moottori)